Kesäkuus lähetää Framil Porii!

Kokoontuminen kuljetusta varten Poltinahon seurakuntatalolle perjantaina 8.6. klo 15:45. Samaan paikkaan palataan sunnuntaina n. klo 17:30. Osallistujan opas on tullut postissa ja löydät sen myös täältä.

Kesäloman aluksi Liekkitytöt suuntaavat Poriin yhdessä tuhansien partiolaisten kanssa. Pori on se paikka, jossa kannattaa olla 8. –10.6.2018. Silloin suuri ja ennennäkemätön Framil 2018 valtaa koko kaupungin. Partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset, kaikki saapuvat Poriin ja pitävät hauskaa yhdessä!

Seikkailuun lähdetään perjantaina 8.6. iltapäivällä/alkuillasta Poltinaholta ja samaan paikkaan saavumme sunnuntaina 10.6. illalla.

Viikonlopun aikana on luvassa monenlaista ohjelmaa: ympäri Porin. Sudenpennut ja seikkailijat saavat askarrella lennokkeja ja raketteja, kulkea aistiradan läpi sekä hypätä merirosvojen matkaan. Tarpojille on luvassa ainakin raketteja ja geokätköilyä. Samoajat pääsevät suunnistamaan kauppakeskus Puuvillan ympäristössä ja pelastautumaan lento-onnettomuudesta. Meriohjelmassa heillä on jopa kolme vaihtoehtoa, joista valita! Vaeltajien ohjelmassa on esimerkiksi mahdollisuus kokeilla lentokonesimulaattoria. Aikuiset saavat osallistua mihin tahansa ohjelmaan, ja heille on myös omaa ohjelmaa.

Mukaan viikonloppuun mahtuu myös lauantai-illan iltaohjelma ja sunnuntain päättäjäiset sekä paraatikulkue.

Framille voit ottaa mukaan myös parhaan kaverisi, sillä myös ei-vielä-partiolaiset on tervetulleita. Myös vanhempi tai vaikka kummi voi lähteä mukaan saattajaksi. (Mikäli ei-vielä-partiolainen ilmoittautuu mukaan, ilmoita siitä myös yhteyshenkilö-Hennalle, niin pysyy porukka kasassa.)

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu Framille on enintään 65 euroa / osallistuja. Maksu saattaa alentua osallistujamäärän
kasvaessa. Alle kouluikäisiltä maksu on 32,50 euroa ja alle 2-vuotiailta 0 euroa. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Lippukunta maksaa yhteisen bussikuljetuksen.

Huom! Tapahtuma laskuttaa maksun suoraan osallistujalta.

Lippukunnalta voi hakea avustusta maksuun vapaamuotoisella hallitukselle osoitetulla kirjeellä. Lisätietoja antaa lippukunnanjohtaja-Kati (ailiokati666(a)gmail.com, 040-5847862).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 25.3. mennessä osoitteessa kuksaan.fi/18925.

Alaikäisen partiolaisen ilmoittaa hänen huoltajansa huoltajan partio-ID:llä. Täysi-ikäiset partiolaiset ilmoittautuvat omalla partio-ID:llään. Ei-vielä-partiolaiset valitsevat osoitteesta aukeavalta sivulta oman “Jos et ole partiolainen”-linkkinsä.

Ilmoittautumisen voi perua 28.3. mennessä maksutta. Tämän jälkeen vain samoajat ja sitä vanhemmat partiolaiset, joilla on pesti tapahtumassa, voivat perua ilmoittautumisensa maksutta 15.5. mennessä, jos saavat tapahtuman ajaksi kesätöitä tai työnantaja ei myönnä vapaata.

Lisätietoja

Lisätietoja tapahtumasta saat lippukunnan yhteyshenkilönä toimivalta Hennalta
(henna.heikkila(a)partio.fi, 044-3456776).

framil2018.fi

LiiteKoko
PDF icon Mainos133.05 KB