Tulosta vuoden 2019 jäsenkortti Kuksasta

Jokainen partiolainen voi tulostaa vuoden 2019 jäsenkortin itselleen jäsenrekisteri Kuksasta. Jäsenkortin voi tulostaa Kuksasta 2–3 pankkipäivää sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu. Kortin voi tulostaa vuoden aikana tarvittaessa useamman kerran ja sen voi halutessaan tallentaa myös omaan matkapuhelimeen pdf-muodossa, jolloin kortti on aina kätevästi mukana.

Kuksa löytyy osoitteesta http://kuksa.partio.fi.

Kuksaan kirjaudutaan PartioID-tunnuksella ja sen voi luoda sekä partiolainen että partiolaisen huoltaja. PartioID:n rekisteröimiseen tarvitaan jäsennumero tai huoltajanumero (jonka saa jäsenrekisterinhoitajalta) ja sähköpostiosoite, joka on merkitty jäsenrekisteriin. Ohjeet PartioID:n luomiseen on liitteenä. Jatkossa partiolainen itse tai hänen huoltajansa voi kätevästi hoitaa osoitteenmuutokset, piirin ja SP:n tapahtumiin ilmoittautumiset ja jäsenlaskuasiat suoraan Kuksan kautta.

Mikäli jäsenkortin tulostaminen tai puhelimeen tallentaminen ei ole mahdollista, voi kortin tilata paperisena ruksimalla Kuksasta omista tiedoista kyseisen kohdan. Katso tarkemmat ohjeet liitteestä. Paperitulosteet pyritään lähettämään tammikuun loppuun mennessä.

Vanhempi:

Jokaiselle alaikäiselle partiolaiselle on lisätty huoltajaksi ne huoltajat, joiden tiedot on lippukuntaan lapsen liittyessä annettu. Huoltaja voi tarkastella ja päivittää huollettavansa tietoja, luomalla PartioID:n ja kirjautumalla sillä Kuksaan. PartioID:n luomista varten pitää olla tiedossa huoltajanumero ja Kuksaan lisätty sähköpostiosoite nämä saa jäsenrekisterinhoitajalta. Ohjeet Kuksan käyttöön liitteenä.

Lisätietoja asiasta saa:

  • ensisijaisesti Liekkityttöjen jäsenrekisterinhoitajalta Hennalta (henna.maria.heikkila(a)gmail.com)
  • tai osoitteesta kuksatuki(a)partio.fi.
LiiteKoko
PDF icon Ohje Kuksan käyttöön718.95 KB