Kevätvaellus 9.-13.5.

Ilmoittaudu 30.4. mennessä!

Kevätvaellus tulee jälleen, tällä kertaa lähempänä kuin uskoisitkaan.
Tervetuloa iloiseen matkaan!

Reitti

Vaellusreitti kulkee Räyskälän ilmailukeskuksesta Hämeenlinnan, siis aivan kotiovelle! Hämeen Ilvesreittiä pitkin. Vaellus kuljetaan pääosin hämäläisessä havupuuvaltaisessa metsämaisemassa, mutta vaihtelevuutta matkan varrelle luovat kumpuilevat harjurinteet, suot, mutkittelevat rantaviivat sekä Rengon pellot. Vaellus reitti on hieman pidempi edellisvuosiin verrattuna 54km, mutta se on varsin helppokulkuista ja vaellusosuus on kestoltaan myös hieman pidempi 3 yötä ja 3 päivää.

Kenelle

Vaellus on pääosin tarkoitettu Kaskenkaatajien ja Liekkityttöjen viimeisen vuoden seikkailijoille, tarpojille ja samoajille. Myös kokeneemmat partiolaiset ovat tervetulleita peräporoiksi. Vaellus soveltuu myös ensikertalaisille!

Aikataulu

Vaellukselle lähdetään keskiviikkona 9.5. kello 17:00 Poltinaholta ja vaellus päättyy Syöksynsuun leirikeskukseen sunnuntaina 13.5. kello 12:00.

Ennen vaellusta pidetään ennakkotapaaminen Poltinaholla sunnuntaina 6.5  kello 10–14. Tapaamisessa jaetaan vaellusvartiot, hankitaan ruuat ja perehdytään vaellukseen täsmällisemmin.

Ilmoittaudu mukaan HUHTIKUUN aikana!

Vaellukselle ilmoittaudutaan kuksan kautta. Tästä linkistä: goo.gl/hq8wRZ. Huomioithan että vain huoltaja voi ilmoittaa alaikäisen partiolaisen tapahtumaan.

HUOM! Huoltajat teidän apua tarvitaan. Vaelluksen lähtöön siirrytään henkilöautoin 36km. Jos sinä ja autosi on käytettävissä kyydittämään vaeltajat keskiviikkona, ilmaise se ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkistamme heti toukokuun alussa kyytien tarjonnan, ja ilmoitamme tarpeesta (n.1 auto per 3 osallistujaa). Menoveden kustannus korvataan osallistumismaksussa.

Hinta

Vaelluksen hinta on 25€ (autolliset 18€), joka tulee suorittaa oman lippukunnan tilille (Liekkitytöt FI08 5680 0020 2419 94) ennen vaellusta. Viestiin Kevätvaellus ja vaeltajan nimi. 

Lisätietoja

Juhani Saario, junski(a)kaskenkaatajat.org

LiiteKoko
PDF icon Mainos215.43 KB