UKKO-talvikisa 3.-4.3. Vantaalla

Kilpailukutsu

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry kutsuvat kaikki pt-kisailusta kiinnostuneet partiolaiset tervetulleeksi Suomen Partiolaiset ry:n partiotaitojen SM-kilpailuihin Vantaalle 3.-4.3.2018 UKKO2018 kisaan.

Osanotto-oikeus

Osanotto-oikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet on Kuksa-jäsenrekisterissä merkitty, ellei kyseinen piiri vahvista kilpailijalle muuta lippukuntaa. Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä kalenterivuoden aikana.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot vihreässä, lilassa, punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ikä on toisin sanoen kilpailuvuosi miinus osanottajan syntymävuosi. Oranssin, vihreän ja lilan sarjan kilpailu on päiväkilpailu, muut sarjat kilpailevat yön yli. Kilpailun yhteydessä ratkaistaan partiopiirien välinen mestaruus sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten talvimestaruudet sarjoittain.

  • Oranssi ja vihreä sarja (3.3.2018): Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on viisi 12-17-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta. Kilpailureitin pituus on enintään 9 kilometriä.
  • Lila sarja (3.3.2018): Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on kolmesta yhdeksään 10-15-vuotiasta jäsentä. Lisäksi mukana saa olla 1-2 vartionjohtajaa saattajan roolissa, jotka voivat olla iältään vanhempia. Kilpailureitin pituus on enintään 9 kilometriä. Lila sarja ei kilpaile mestaruuksista.
  • Sininen ja punainen sarja (3.-4.3.2018): Kilpailuvartiossa on neljä 14−18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitin pituus on sinisessä sarjassa enintään 20 kilometriä ja punaisessa 25 kilometriä.
  • Ruskea ja harmaa sarja (3.-4.3.2018): Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Molempien sarjojen sisällä ratkotaan lisäksi vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden välillä, joiden jäsenet ovat 18−22-vuotiaita. Kilpailureitin pituus on ruskeassa sarjassa enintään 25 kilometriä ja harmaassa 36 kilometriä.

Kilpailu käydään hiihtäen, mikäli lumitilanne sallii.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartioittain Kuksassa: kuksaan.fi/16436. Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2017 ja päättyy 9.2.2018.

Päiväkisa maksaa 10 €/kisaaja ja yökisa 15 €/kisaaja. Huoltajille on tarjolla huoltajapaketti, ja se sisältää lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut (pe-su) ja tutustumisen kilpailuun. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry laskuttaa suoraan kilpailuvartiota tai lippukuntaa ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan.

Lue lisää alla olevasta kisakutsusta. Lisätietoja voi kysellä myös Sintulta: sini.mustakallio(at)gmail.com.

LiiteKoko
PDF icon Kisakutsu ja pisteluettelo549.18 KB