Partiomessu ja kakkukisa 23.4.

Tervetuloa partiomessuun maanantaina 23.4. klo 18.00 Poltinahon seurakuntatalolle. Laita yllesi partioasu ja ota mukaasi vaikka koko perheesi!

Ennen partiomessua järjestetään perinteinen kakkukisa:

Sarja: Kaikille partioryhmille ja ryhmittymille avoin kisa.

Tehtävä: Tee ryhmän kanssa yhdessä täytekakku ja koristele kakku. Kakun on oltava yhtä monen hengen täytekakku, kuin mitä ryhmässä on jäseniä + viisi ylimääräistä henkeä. Esim. jos ryhmässä on 10 henkeä, niin täytekakku varataan 15 henkilölle. Täytekakun täytyy olla sellainen, että se sopii jokaiselle oman ryhmän jäsenelle (eli jos ryhmässä on keliaakikko, niin kakun on oltava gluteeniton jne.).

Arvostelu: ulkonäköperusteinen arvostelu, ulkonäössä arvotetaan sitä, että kakku on itse tehty ja tekijöidensä näköinen, yhdessä tekemisen ilon ja partiohengen tulee välittyä koristelusta. Koristeluaiheena on Tuntea vastuunsa ja tarttua toimeen.

Kakkua saa koristella/tehdä muuallakin kuin Poltinaholla, mutta Poltinahon seurakuntatalolla on 23.4. klo 15.00 alkaen mahdollista tulla koristelemaan täytekakku. Valmis täytekakku tulee olla aseteltuna (ja
mahdollinen työpiste täysin siivottuna) klo 17.45 Poltinahon kahvion pöydällä. Voittaja palkitaan partiomessussa ja kakut syödään porukalla partiomessun jälkeen.

LiiteKoko
PDF icon Kakkukisan kutsu184.38 KB