Pehtoori-talvikisa Lopella 10.2.

Ilmoittaudu 18.1. mennessä!

Lähde kokemaan Pehtoori-kisaan partioelämys Lopen talvisissa maalaismaisemissa!

Osallistumisoikeus: Pehtoori-kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 2018 12-vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille hämäläisille partiolaisille. Tytöt kilpailevat oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Pojat ja sekavartiot kilpailevat vihreässä, punaisessa ja harmaassa sarjassa.

  • Oranssi ja vihreä sarja: Kilpailuvartiossa on viisi, vuonna 2018 12 – 17 vuotta täyttävää jäsentä samasta lippukunnasta. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta.
  • Sininen ja punainen sarja: Kilpailuvartiossa on neljä, vuonna 2018 14 – 18 vuotta täyttävää jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta.
  • Ruskea ja harmaa sarja: Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, yläikärajaa ei ole. Harmaan ja ruskean sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18 - 22-vuotiaita.

Ratojen pituudet: oranssi ja vihreä 5-8 km, sininen ja punainen 8-10 km ja ruskea ja harmaa 10-12 km. Kilpailussa edetään jalan.

Osallistumismaksu: 10 € / kisaaja, joka sisältää osallistumisen, lämpimän ruuan maalissa ja matkat piirin yhteiskuljetuksella. Kisamaksu maksetaan ennen kisaa Liekkityttöjen tilille (OP FI08 5680 0020 2419 94). Ilmoita viestikentässä: Pehtoori 2018 ja osallistujan nimi.

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen: Liekkityttöjen kaikki kisaan lähtijät ilmoittautuvat ensin henkilökohtaisesti lippukunnalle Kuksaan tästä linkistä viimeistään 18.1.2018https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18702

Tämän jälkeen ryhmien johtajat yhdessä ikäkausivastaavien kanssa jakavat lähtijät kilpailuvartioihin, ja kisavartion vartionjohtaja ilmoittaa joukkueen ikäkausivastaavan avustuksella Kuksaan Hämeen partiopiirin sivuilla olevan linkin kautta viimeistään 22.1.2018: http://www.hp.partio.fi/kalenteri/pehtoori-talvimestaruuskilpailut. Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautuneita.

Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille vartioille viimeistään viikkoa ennen kilpailua ja julkaistaan samaan aikaan myös täällä, jossa on myös muuta tietoa kisasta: https://pehtoori.weebly.com/

Lisätietoja voi kysellä myös Sintulta: sini.mustakallio(at)gmail.com.

LiiteKoko
PDF icon Kisakutsu ja pisteluettelo103.37 KB