Puukkokurssi 25.-27.5. Poltinaholla

Kurssille otetaan 15 ensimmäistä osallistujaa. Ilmoittautuminen alkaa 9.4. ja päättyy 7.5.

Kenelle?

Tänä vuonna 15-vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille partiolaisille.

Milloin ja missä?

25-27.5. Poltinahon seurakuntatalolla, yöt saat kuitenkin nukkua omassa sängyssä kotona.

Mitä se maksaa?

15€, sisältää ruoat, materiaalin ja peruspuukontekomateriaalin ja perusterän.

Yli 18-vuotias puukontekijä voi halutessaan hankkia yhteistilauksella haluamansa puukonterän ja mikäli sinulla on jo muutenkin puukontekokokemusta, niin voit halutessasi tilata tässä yhteistilauksessa myös muuta erikoisempaa puukkomateriaalia. Jokainen maksaa nämä erikoisterät yms. kilkkeet itse, ne eivät sisälly tuohon 15€ hintaan.

Kurssi maksetaan oman lippukunnan tilille, sen jälkeen kun olet saanut vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on mennyt läpi. Yli 18-vuotiaiden yhteistilauksella tilattu erityismateriaali laskutetaan osallistujalta erikseen.

Haluaisin, mutta en osaa…

Ei hätää, kurssinjohtajana ja pääopastajana toimii The puukkomestari Ipa Virtanen, joka on onnistunut opettamaan Mallankin tekemään puukon. Ipalla on myös nohevat apumestarit (Syke ja Ville) mukana, joten saat varmasti kunnon ohjeistuksen ja opastuksen.

Miten voi ilmoittautua?

tinyurl.com/Puukko6- linkin avulla voit ilmoittautua kurssille. Kurssille otetaan 15 ensimmäistä osallistujaa. Ilmoittautuminen alkaa 9.4. ja päättyy 7.5.

Yli 18-vuotias puukontekijä!

Sinulla on mahdollisuus tilata juuri haluamasi terä. Teemme yhteistilauksen www.ainut.fi yritykseltä, ohessa olevan tuoteluettelon perusteella: http://www.ainut.fi/userfiles/Tuoteluettelo%209%202016.pdf

Ennen kurssille ilmoittautumista käy tutustumassa tuoteluetteloon ja ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita tuotenumero, tuotteen nimi sekä kappalemäärä ilmoittautumislomakkeelle. Tämä tilaus on sitova, vaikka joutuisit perumaan osallistumisesi kurssille, niin sitoudut ostamaan materiaalin.

Mitä tarvitsen mukaan?

Leirikirje tulee noin viikko ennen tapahtumaa, siinä selviää kaikki tarvittava.

Keneltä saan vielä kysyä lisää?

Kurssinjohtaja Isto ”Ipa” Virtanen (ipa.virtanen(a)gmail.com) tietää kaikki tekniset asiat

Taustatuki Malla (maria.lehtovaara(a)evl.fi) vastaa ruokaan, hintoihin ja ilmolinkin ongelmiin liittyvistä pulmista.

LiiteKoko
PDF icon Mainos ja ilmoittautumisohje27.71 KB