Lähde Satahangalle 30.7.–6.8. !

Ilmoittautuminen päättynyt.

Kansainvälinen meripartioleiri Satahanka XIII järjestetään Loviisassa 30.7.-6.8.2018. Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja uusista ystävistä. Satahangalle voi osallistua vuonna 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat partiolaiset. Tätä nuoremmat voivat osallistua perheensä kanssa perheleiriin. Leirimaksu on 210 euroa. Satahangalla on käytössä stipendirahasto, josta voi hakea tarvittaessa tukea leirimaksuun. Leirille järjestetään yhteiskuljetus, jonka lippukunta maksaa jäseniensä puolesta.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on auki 3.4.2018 asti jäsenrekisteri Kuksan kautta. Alaikäisen ilmoittaa leirille huoltaja. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta: satahanka.fi/ilmoittautuminen/

Vanhemmat voivat tulla leirille vierailemaan vierailupäivänä, mutta halutessaan he voivat osallistua leirille myös koko ajaksi.

Satahangalla on luvassa loistavaa ohjelmaa!

Satahangalla on luvassa monipuolista ohjelmaa merellä ja maalla. Satahangan ohjelman pääajatuksena on, että jokainen pääsee tekemään asioita oman taitotasonsa mukaan. Eli jokainen aloittelijasta konkariin saa leiriltä varmasti onnistumisen elämyksiä ja mukavia haasteita!

Satahangan ohjelmassa on luvassa koko päivän mittainen seikkailu isoilla aluksilla, jollailua, melontaa ja meripelastuksen harjoittelua. Lisäksi ohjelmassa otetaan selvää meidän jokaisen mahdollisuudesta vaikuttaa meremme hyvinvointiin sekä tutustutaan Itämeremme ja sen saariston luontoon ja kulttuuriin. Leirillä on mahdollista oppia myös veneen kunnossapitoon, moottoreihin ja veneen huoltoon liittyviä tärkeitä taitoja. Ohjelmassa tutustutaan myös kansainväliseen siirtolaisuuteen ja pakolaisuuden taustoihin. Haikilla on mahdollisuus päästä irti leiriarjesta ja lähteä vuorokauden mittaiselle seikkailulle leirialueen ulkopuolelle.

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä antaa lippukuntamme Satahanka-yhteyshenkilö, otahan reippaasti yhteyttä niin suurissa, kuin pienissäkin kysymyksissä!

Jouni Vaahtera
Satahanka-yhteyshenkilö
jouni.tapio.vaahtera@gmail.com
040-4511718

Laita seurantaan myös leirin somekanavat!

Satahanka.fi
Facebook.com/satahanka
Instagram @satahankaxiii

LiiteKoko
PDF icon Mainos ja ilmoittautumisohje24.12 KB