Sudenpentukisa 5.5. Hämeenlinnassa

Ilmoittaudu 13.4. mennessä!

Sudenpentujen leikkimielisessä partiotaitokilpailuissa opitaan yhdessä tekemällä ja koetaan onnistumisia. Kisoissa vietetään mukava retkipäivä luonnossa rastitehtävien parissa. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole.

Pentueet: Pentueen koko on 4-7 sudenpentua. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla partion jäsenmaksu vuodelta 2018 maksettuna.

Saattaja: Jokaisella pentueella on mukanaan täysi-ikäinen saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun ajan. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta eikä mitään erityistietoja tai – taitoja. Halukkaat vanhemmat, sisarukset, mummit ja vaarit ilmoittautuvat hauskaan päivään mukaan.

Osallistumismaksu: 5 €/sudenpentu maksetaan 2.5. mennessä lippukunnan tilille FI08 5680 0020 2419 94. Viestiksi Kaste ja osallistujan nimi . Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian. Saattajat ilmaiseksi. Ilmoittautumiseen sovelletaan Liekkityttöjen osallistumis- ja peruutussääntöjä.

Kilpailupaikalle saapumisesta, lähtöajasta ja varusteista ilmoitetaan tarkemmin sudenpentujen vanhemmille / saattajille SÄHKÖPOSTILLA.

Ennakko-ohje: Ennakko-ohje lähetetään sähköpostilla saattajille ennen kilpailua. Ennakko-ohjeesta selviää mm. pentueiden varustelista ja kilpailun aikataulu. Akelat keräävät pentueiden tarvitsemat yhteiset työkalut, EA-tarvikkeet ja muut varusteet.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Kuksan kautta 13.4.2018 mennessä, jonka jälkeen Katja ilmoittaa pentueet ja saattajat tapahtumaan. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20117. Mahdollisen saattajan voi ilmoittaa samalla lomakkeella.

Lisätietoja Katja Laakso (katja.laakso(a)partio.fi, 050-5279984)

LiiteKoko
PDF icon Mainos ja ilmoittautumisohje63.97 KB