Toiminta

Liekkityttöjä makkaravalkealla Liekki50-leirilläTulevat tapahtumat löydät toimintakalenteristamme.

Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat viikoittain koloiltoihin ja tekevät vuoden mittaan myös omia retkiään. Samoajat ja vaeltajat kokoontuvat säännöllisesti, noin kerran kuussa, tekemään oman ohjelmansa aktiviteettejä ja samoajat myös vetävät tarpojavartioita. Lisäksi vuoden aikana lippukunnassamme järjestetään viikonlopun kestäviä retkiä ja vaelluksia. Syksyllä lippukuntamme järjestää lippukuntaviikonlopun ja viikonlopun mittaisen vaelluksen toisen ja kolmannen vuoden sudenpennuille sekä seikkailijoille. Keväällä vuorossa on omat viikonloppuretket sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille. Myös tarpojien vaellus toteutetaan keväällä ja ajankohdaksi valitaan pitkä viikonloppu toukokuusta (vuodesta riippuen joko vapun tai helatorstain aikaan).

Lippukuntamme toimintakauden avaa Alkupamaus, jossa kerätään uusien ilmoittautumisia. Varsinaiset koloillat alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Syyskauden toiminnan päättää joulujuhla. Kevään toiminta alkaa loppiaisen jälkeen ja kevätkausi päättyy perinteiseen kevätkeikaukseen.

Joka itsenäisyyspäivä liekkitytöt käyvät yhdessä muiden lippukuntien kanssa laskemassa kynttilät Ahveniston sankarihaudoille. Vuoden aikana lippukuntalaisemme osallistuvat aktiivisesti myös muihin Hämeenlinnan alueen partiolaisten tapahtumiin sekä järjestäjinä että osallistujina. Liekkitytöt osallistuvat myös aktiivisesti Hämeen partiopiirin järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Lisäksi vuosittain Hämeen paraatissa marssii upea joukko partioasuisia liekkityttöjä.