Vanhemmille

Opas partiolaisen kotiväelle

Liitteenä olevasta oppaasta voit lukea muun muassa, miten pukeutua paraatiin tai kuka on lippukuntamme sihteeri. Opas partiolaisen kotiväelle jaetaan uusille jäsenille Alkupamauksessa tai ensimmäisessä kokouksessa. Halutessasi voit lukea opasta myös avaamalla oheisen linkin.

Pieni retkivälinelainaamo

Yhteisvastuukeräysvaroilla on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle hankittu lasten ja nuorten
retkeilyn mahdollistavaa välineistöä. Välineet ovat lainattavissa esimerkiksi partioryhmien retkille ja ne on suunnattu ensisijaisesti lasten ja nuorten käyttöön. Retkeilyvälineet tulee varata hyvissä ajoin
etukäteen ja tarvikkeiden noudosta sovitaan varauksen yhteydessä. Lue lisää www.liekkitytot.fi/lainaamo.

Uuden partiolaisen ilmoittautuminen

Uudet partiolaiset ilmoittautuvat joko Alkupamauksessa tai myöhemmin suoraan ryhmänjohtajalle ja sihteerille. Uusi partiolainen täyttää tietonsa jäsenrekisteriin netin kautta. Linkin saa lippukunnanapulaisjohtaja-Katilta.

Osallistumis- ja peruutussäännöt

Lippukunnan osallistumis- ja peruutussäännöt löytyvät osoitteesta www.liekkitytot.fi/peruutusehdot.

Kuksa-jäsenrekisteri ja tietojen päivittäminen

Jokaiselle alaikäiselle partiolaiselle on lisätty huoltajaksi ne huoltajat, joiden tiedot on lippukuntaan lapsen liittyessä annettu. Huoltaja voi tarkastella ja päivittää huollettavansa tietoja, luomalla itselleen PartioID:n ja kirjautumalla sillä Kuksaan. Jatkossa myös huoltaja voi ilmoittaa huollettavansa eri tapahtumiin Kuksan kautta. Liekkitytöissä tämä ominaisuus otetaan käyttöön vähitellen.

PartioID:n luomista varten pitää olla tiedossa huoltajanumero ja Kuksaan lisätty sähköpostiosoite. Nämä saa tarvittaessa jäsenrekisterinhoitajalta. Katso ohjeet rekisteröitymiseen ja Kuksan käyttöön osoitteesta www.liekkitytot.fi/kuksa.